top of page

Gör såhär för att skapa cash flow som coach

Du kanske går och längtar efter att få sälja för 100.000kr. Det är såklart JÄTTEkul att få in en massa pengar i företaget i en enda klump. Men du tar samtidigt en stor risk, särskilt om du inte är van vid stora pengar sen tidigare.


Låt säga att du får in två klienter som betalar dig 50.000kr var och ni jobbar tillsammans i tre månader. Du har fullt fokus på dem och känner dig trygg med att pengarna räcker ett tag så du slappnar av. Postar inte lika ofta på Instagram och tänker att du inte behöver sälja något mer just nu.


Men tro mig - om det är något du ska göra efter en brakförsäljning så är det att FORTSÄTTA sälja. Det finns flera skäl till det:


  1. Ditt undermedvetna kommer vilja att du slutar sälja och återgår till det bekväma liv du levde innan du sålde så bra. Den vill alltså att du ska bli en person som inte säljer.

  2. När du lägger allt fokus på existerande klienter kommer du märka att när de tre månaderna gått så har du inga varma leads att ta in, för att du slappnade av i marknadsföringen. Då måste du kanske börja om uppvärmningscykeln så att nästa klient inte kommer in förrän om ytterligare tre månader.

  3. Pay in full-klienter är en kick för egot men om det är något vi vill ha i företaget så är det stabilitet och ett jämnt, helst ökande, cash flow. Det kan du åstadkomma genom att erbjuda delbetalning, ha flera olika erbjudanden igång. Gärna större prispaket och mindre kurser samtidigt så att du når klienter på olika nivåer.

Hur arbetar du med ditt cash flow?



7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page